Български производител представя успешно родните вкусове на международните пазари.

Обновена на: 
17 април 2020

Идеал Продукт е българска компания, основана през 1998 г., и е един от водещите производители на плодови и зеленчукови консерви в страната. Името им е символ на високо качество в традиционния български вкус. Компанията е от любимите и търсени марки, що се отнася до лютеница, кетчуп, доматено пюре.

Работят с подбрани доставчици на суровини и не правят компромис с качеството. Както сами споделят, изделията на Идеал Продукт не съдържат изкуствени оцветители и подсладители, приготвени са по традиционни български рецепти и предлагат вкус на домашно приготвен продукт. Добро качество на разумна цена.

Част от портфолиото с клиенти на компанията са утвърдени търговски вериги с регионално и национално покритие – BILLA, Kaufland, Carrefour. Разполагат с над 4,500 точки за продажба.

Идеал Продукт предлага добре развита и работеща дистрибуторска мрежа, която покрива изцяло територията на страната. Партньори на фирмата са над 200 търговски компании и складове на едро от всички райони на България.

Сърцатият им труд не остава незабелязан. Компанията печели престижни награди, сред които са "Злато" през 2005 г. и 2007 г. на Пловдивския международен панаир, както и редица участия в авторитетни международни изложения - Sial (Париж), Gulfood Exchibition (Дубай), IFE (Лондон), PLMA (Амстердам), Anuga (Кьолн).

Идеал Продукт е представена активно и на международния пазар, с което доказва, че родното качество е търсено и уважавано, не само у нас. Идеал Продукт ООД

Идеал Продукт ООД

Местоположение: гр. Перущица
Телефон: 031432550
Email: [email protected]