Българско предприятие в Севлиевско предлага традиционни български сирена и млечни продукти.

Обновена на: 
15 април 2020

Деари Фууд България АД / DAIRY FOOD BULGARIA е млекопреработвателно предприятие, разположено в Севлиево, централна България.

Разполага с две млекопреработвателни предприятия. Едното е разположено в екологично чист район в централна Стара планина с. Гостилица, а другото в град Севлиево.

Регионът е известен с дългогодишно производство на традиционни български сирена и кашкавали и други млечни продукти от краве, овче и биволско мляко. Фирмата инвестира още в началото на дейността си в опазването на околната среда, като внедрява модерно съоръжение за пречистване на отпадните води.

Основно предимство на Деари Фууд е, че почти цялото количество мляко, което преработва, се доставя от елитни ферми чрез логистичната ни фирма, която разполага със собствени цистерни за мляко.

Капацитетът на фабриката е около 900 тона краен продукт за месец.

В България продукцията се предлага под марките "Terra", "Манчо и Румка","Белчо и Сивушка", "За гости" в магазинната мрежа, включително и всички вериги.

По желание на клиента можем да произведем продукция под негова търговска марка.
Съхраняването и разпределението на продуктите се осъществява от дистрибуционният център, намиращ се в град Севлиево.

Обща площ - 1 250 кв.м., хладилна площ - 770 кв.м., сух склад - 330 кв.м.

- Въведена е НАССР системата.

- Използва се опита на добрите производствени практики - ДПП.

- Постоянно следене на качеството на входящите суровини и изходящия продукт.

- Физичните и химични показатели на произвежданите от нас продукти се контролират от оторизирани и сертифицирани лаборатории.

Персоналът, които работи в двете фирми се състои от млади и амбициозни специалисти с опит над 10 години в областта на производството и търговията на мляко и млечни продукти. В двете фирми работят над 100 работника.

Деари Фууд България АД

Офис: гр. Севлиево, ул. Мармарча 1
Телефон: 0675 95255
Факс: 0675 95317
Email: [email protected]
Email: [email protected]